Nyerd meg az első osztályú tabletet vonatos utazásoddal!

A nyárnak még koránt sincs vége, induljunk hát együtt új kalandok felé!

Vásárold meg vonatjegyedet online, a www.mavcsoport.hu-n, vagy a MÁV appban, amit iOS, és Android operációs rendszerű készülékre is könnyedén letölthetsz.

Akár egynapos vakációzásra indulsz, akár egészen külföldig vezetnek a sínek, tudd, hogy a MÁV vonataira mindig számíthatsz.

A nemzetközi járatok nem csak a szomszédjainkhoz, hanem távolabbi országokba is elvihetnek. Kóstold meg az eredeti „Mamma mia!” pizzát Olaszországban, vagy látogass el a habzó sörök hazájába, Belgiumba.

Utazásod során azonban Magyarországot is bebarangolhatod a 15, 30, 60 vagy 90 napos bérleteddel, amely korlátlan utazást biztosít másodosztályon a MÁV-START és a GySEV teljes belföldi hálózatán.

Úticéljaid eléréséhez a vonatos utazást választod?
Ott a helyed a sorsolásban!

Ha Te is a vonatos kiruccanások szerelmese vagy, regisztráld vonatjegy, vagy bérlet vásárlásodat ITT, hogy Tied lehessen az első osztályú Lenovo tablet!


A regisztráció során a 2021.július 27-től augusztus 29-e éjfélig, online bankkártyás fizetéseddel megvásárolt jegyed, vagy bérleted tranzakciójának banki azonosítóját, a tranzakció időpontját, nevedet, és e-mail címedet szükséges megadnod.



Vásárlás Simple-fiókkal az egyszerű ügyintézésért

A gördülékeny online fizetéshez válaszd a SimplePay fizetési megoldását, és mentsd el bankkártyádat a Simple-fiókodba, hogy többé ne kelljen újra és újra bepötyögnöd a kártyaadatokat. Simple-fiókban mentett bankkártyádat ezen kívül még több ezer webshopban, és a Simple alkalmazásban is használhatod.