Vár a vonatos vakáció!

Minden fiatal megérdemel egy izgalmas és kalandos nyári szünetet a szorgalmas iskolai évet, vizsgákat követően.

A MÁV-START is hozzájárul ahhoz, hogy ne teljenek üresen a vakáció napjai, hiszen szuper kedvezményekkel kínál bérleteket a diákoknak. Így aztán bárhol is legyen programod az országban, a Vakáció 15, 30, 60 vagy 90 napos bérlettel könnyedén és jó áron eljuthatsz oda, hogy többet megspórolhass a kikapcsolódásra.

🚆✅Tudtad, hogy ha a vonatot választod utazásodhoz, most még egy értékes nyeremény gazdája is lehetsz? 👇

Nem kell mást tenned, csak regisztrálni vonatjegyed, vagy bérleted vásárlását ITT, és tied lehet egy első osztályú Lenovo tablet!

A korlátlan hazai utazás szabadsága

A Vakáció bérlettel tényleg teljesen mindegy, hogy egyik nap Pécsre utazol, a hétvégén Győrt veszed célba, aztán meg Debrecen vagy éppen Szeged következik a sorban. Sőt, ha úgy tartja kedved, minden nap ellátogathatsz a magyar tengerhez, akár közvetlen járatokkal is. A szezonális bérlettel ugyanis az érvényességen belül korlátlanul utazhatsz másodosztályon a MÁV-START és a GYSEV teljes belföldi hálózatán.

Sőt a bérletnek köszönhetően még a gyorsvonati pótjeggyel sem kell foglalkoznod. Ám ha egyéb feláras vonatra pattannál fel, azért már szükséges pluszban fizetni, például az InterCity pót- és helyjegyért.

Ki számít diáknak?

Igazán széles a köre azoknak, akik beszerezhetik a Vakáció bérletet, a közoktatásban vagy felsőoktatásban tanuló, érvényes nappali vagy esti tagozatos magyar diákigazolvánnyal, sőt bizonyos esetekben a nemzetközi diákigazolvánnyal is megveheted. Ráadásul nem is muszáj személyesen intézni, hiszen a MÁV applikációjában, a SimplePay rendszerén keresztül pofonegyszerűen beszerezheted, utána pedig egyszerűen a telefonodon hordozhatod a jegyedet.

Mennyi az annyi?

Ha egy diák már a nyár elején elhatározta, hogy bejárja az országot, akkor július 1-ig 90 napos bérletet (34 900 ft) válthatott, ám még most sem vagy elkésve. Például a Vakáció 15 bérletet akár augusztus 25-ig megvásárolhatod (a határidő az érvényesség kezdetének utolsó lehetséges napja) csupán 9 900 forintért, így még a sulikezdés előtt is van időd bőven felfedezni hazánkat, netán végiglátogatni a távolabb élő barátokat. Sőt még az iskolai start után is utazhatsz, hiszen szeptember 30-ig lehet felhasználni a bérleteket.

Forrás:

https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/diak-vagy-utazz-vakacio-berlettel

Kiemelt kép forrása: mavcsoport.hu