Igényelj START Klub kártyát, és utazz féláron vagy díjmentesen a MÁV-START vonatain!

Utazz kedvezményesen, vagy akár díjmentesen a MÁV-START belföldi járatain: ha heti vagy kétheti rendszerességgel vonatozol, érdemes körülnézni a START Klub kártyák kínálta lehetőségek között. Ne feledd, hogy a kártyák a hosszú távra szólnak, így, ha sokat vonatozol, a te pénztárcád fog jól járni!

🚆✅Tudtad, hogy ha a vonatot választod utazásodhoz, most még egy értékes nyeremény gazdája is lehetsz? 👇

Nem kell mást tenned, csak regisztrálni vonatjegyed, vagy bérleted vásárlását ITT, és tied lehet egy első osztályú Lenovo tablet!

Milyen előnyökhöz juttat bármely START Klub kártya?

A kártyacsalád különböző tagjai eltérő kedvezményeket biztosítanak – azonnal kifejtjük az ajánlatok tartalmát, hogy egy tisztább képet kapj arról, számodra melyik lehetőség lenne a legelőnyösebb. Ami azonban közös nevezőt jelent, hogy bármely típusú kártyát birtokolva mentesülsz a gyorsvonati pótjegy megváltása alól. Ez azonban még nem minden: a kártya előnye a szombati kedvezmény is, mely lényege, hogy szombati napokon egy útitársad 50%-os kedvezményben részesül.

START Klub kártyával a zsebedben a kerékpárszállítást is kedvezményesen veheted igénybe: a kerékpárjegy árát 25%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg. Sőt, szombatonként 1 db kerékpár szállítása díjmentes.

A kártyatípusokról bővebben

A START Klub kártyák alapvetően névre szóló, fényképpel ellátott plasztikkártyák – úgy lehet elképzelni őket, mint egy igazolványt. Választható egyéves és féléves érvényességi idő is. A kártyák összehasonlító táblázatát ide kattintva találod.

A  START Klub kártya lehetővé teszi, hogy féláron utazz a MÁV-START és a GYSEV belföldi járatain a másodosztályon, de elsőosztályú jegy vásárlásánál is közel 50%-os kedvezmény vehető igénybe.

A START Klub Bónusz kártya korlátlan számú, díjmentes utazást biztosít a belföldi másodosztályú felármentes vonatokon. Feláras vonat az InterCity, az EuroCity, az EuroNight, a Railjet és bármilyen expresszvonat – ha jellemzően nem, vagy csak ritkán utazol ilyen típusú vonatokon, a Bónusz éppen megfelelő ajánlat számodra. Ha viszont a feláras vonatok is rendszeresen beépülnek az útvonaladba, akkor a START Klub VIP kártya lesz a neked való, mely felmutatásával bármely vonatnem első és második osztályán is (kivéve a Televonatot) díjmentesen utazhatsz.

A negyedik típus, a Prémium kártya cégeknek nyújt kedvező megoldást: a kártya nem személyhez kötött, így a szervezet bármely tagja díjmentesen utazhat a belföldi vonatokon (kivéve a Televonatot) a kártya felmutatásával.

Kártyaigénylés és kedvezmény érvényesítés

A START Klub kártyák igényelhetők online, ide kattintva  valamint bármely menetjegyirodában, személyes ügyfélszolgálati irodában, és a vasútállomási pénztárakban igénylőlap kitöltésével és igazolványkép átadásával. A kártyák nyújtotta kedvezmények online jegyvásárlásnál is igénybevehetők. Online fizetésnél ne feledd, hogy Simple-fiókodba mentett bankkártyáddal kényelmesen és gyorsan fizetheted ki a vonatjegyet.

Források:

https://www.mavcsoport.hu/mav-start/klubkartya/start-klub-kartyacsalad-eljen-az-utazas-szabadsagaval

https://www.mavcsoport.hu/mav-start/klubkartya/start-klub-kartya-felaron-utazhat

https://www.mavcsoport.hu/mav-start/klubkartya/start-klub-bonusz-kartya

https://www.mavcsoport.hu/mav-start/klubkartya/start-klub-vip-kartya

https://www.mavcsoport.hu/mav-start/klubkartya/start-klub-premium-dijmentes-utazas-egy-even

Kiemelt kép forrása: shutterstock.com