Akár különvonaton is születésnapozhatunk

A gólyatáborokból is emlékezhetünk rá, hogy micsoda hangulata van annak, ha ugyanaz a csapat tölt meg egy vonatkocsit, netán egy komplett szerelvényt, és együtt utazik a célállomásra. Könnyedén átélhetünk ehhez hasonló élményt, mert lehetőségünk van különvonatot vagy különkocsit rendelni, így munkameetinget, konferenciát, sőt akár még a születésnapunkat is tarthatjuk egy vonaton.

🚆✅Tudtad, hogy ha a vonatot választod utazásodhoz, most még egy értékes nyeremény gazdája is lehetsz? 👇

Nem kell mást tenned, csak regisztrálni vonatjegyed, vagy bérleted vásárlását ITT, és tied lehet egy első osztályú Lenovo tablet!

Egyébként jegyezzük meg, hogy a diákos példa kiindulásnak jó, hiszen a belföldi diákcsoportos utazás nem számít különkocsi igénybevételének – mutatunk azonban néhány olyan esetet, amely már igenis az.

Munkaértekezlet a vonaton

Manapság végképp megtanulhattuk, hogy dolgozni nemcsak a hagyományos körülmények között, irodában lehet, hanem kitágultak a határok, így akár vonaton utazva is lehet konferenciát tartani az ügyfeleknek, sőt a saját munkatársaknak is. Egy nagyobb társaságnak komplett különvonatot is rendelhetünk, míg kisebbnek elég lehet a különkocsi is.

Csapatépítőnek sem utolsó

Akár kisebb, akár nagyobb cégről van szó, a hatékony működés alapja nemcsak az eredményesen végzett munka, hanem a jó közösség, amelyet akár csapatépítő programmal is megteremthetünk. Képzeljük el, milyen jó szórakozást jelenthet az egy- vagy többnapos utazás, amelyen a kollégák eddig nem látott oldalról ismerik meg a másikat. Még olyan emberek is egy hullámhosszra kerülhetnek, akik eddig az iroda két legtávolabbi pontján dolgozva talán nem is látták egymást.

Születésnap vonaton

Persze a különkocsis vagy különvonatos utazás nemcsak munkahelyi programként lehet emlékezetes, egészen biztos, hogy egy vonatutas szülinapot sem fogunk elfeledni. Magunknak is szervezhetünk ilyet, vagy meglepetésként valamelyik kedves barátnak, családtagnak, hiszen egészen biztosan örökké emlékszik majd a különleges eseményre.

Hogyan rendeljünk különkocsit vagy különvonatot?

Ha a fentiek alapján kedvet kaptunk hozzá, hogy különvonattal vagy különkocsival utazzunk, akkor a start előtt legkésőbb 21 nappal írásban meg kell rendelni a szolgáltatást. Ez nem nagy ördöngösség, csupán olyan alapvető adatokat kell megadnunk, mint hogy mikor indulnánk, hányan utaznánk, milyen útvonalon haladnánk, milyen szolgáltatásokra van szükség, és akkor a vonattársaság a lehetőségek tükrében ajánlatot ad. A mókának vagy a munkának a határok sem jelentenek akadályt, hiszen külföldre is közlekednek a járatok.

Olyan szempontból is rugalmasan szervezhetünk, hogy különkocsiként bármilyen személykocsitípust igényelhetünk, így komfortkocsit, kerékpárszállító kocsit, mozgássérült-szállító kocsit, vagy akár étkezőkocsit is rendelhetünk.

Forrás:

https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/kulonvonat-kulonkocsi

Kiemelt kép forrása: mavcsoport.hu