Kényelem, minőség – az üzleti váróteremben minden egy helyen

Mi sem természetesebb, hogy nyugodt, kikapcsolódásra vagy éppen munkára alkalmas környezetben szeretnénk várakozni, mielőtt külföldi, netán hosszabb belföldi vonatos útra indulunk. Erre a Keleti pályaudvaron is lehetőségünk van az úgynevezett Business Lounge-ban, azaz az üzleti váróteremben, amely változatos módon szolgálja a megfelelő vonatjeggyel bíró utasok kényelmét.

🚆✅Tudtad, hogy ha a vonatot választod utazásodhoz, most még egy értékes nyeremény gazdája is lehetsz? 👇

Nem kell mást tenned, csak regisztrálni vonatjegyed, vagy bérleted vásárlását ITT, és tied lehet egy első osztályú Lenovo tablet!

Kényelem felsőfokon

Akár csupán nyugalomban olvasnánk a kedvenc magazinunkat, akár megválaszolnánk még néhány emailt, netán elkészítenénk egy fontos üzleti riportot, az üzleti váróteremben kényelmesen és ideális körülmények között tehetjük meg. A Keleti pályaudvar 9. vágánya mellett, a Kerepesi úti oldalcsarnok szomszédságában található, igényesen felújított teremben ingyenes WIFI-kapcsolatra csatlakozhatunk, hagyományosan és vezeték nélkül is tölthetjük a telefonunkat, ráadásul ingyenesen kínált minőségi snackek és italok adnak némi plusz energiát egy-egy feladathoz. Mindezeket a nyomtatott magazinok vagy folyóiratok olvasgatása közben is csipegethetjük, egy-egy finom kávé vagy frissítő mellett futhatjuk át a legfontosabb híreket.

Alapesetben is széles a választék, de ezen felül is van lehetőségünk fogyasztani, ám ilyenkor nem lesz szükség készpénzre, hiszen bankkártyával (vagy az OTP által kibocsájtott Szép-kártyákkal) fizethetünk.

Ki veheti igénybe?

Többféle külföldi és belföldi jegy jogosít minket arra, hogy az üzleti váróterem már vázolt kényelmét élvezzük, ám előfordulhat, hogy valaki anélkül is kihasználná a lehetőségeket, hogy rendelkezik a megfelelő jeggyel. Nekik sem kell csüggedniük, hiszen kedvük szerint vásárolhatnak belépőt a váróterembe, amelynek köszönhetően aztán négy órán keresztül is élhetnek az Business Lounge nyújtotta lehetőségekkel.

Nem csak előtte, utána is

A váróterem fogalma egyébként többnyire a vonat indulása előtti időszakhoz kötődik, ami érthető: sokan előbb elindulnak a pályaudvarra, nehogy lekéssék a járatot, így marad idejük az indulás előtt. Csakhogy az üzleti váróterem szolgáltatásai akkor is jól jöhetnek, ha például az érkezés után csatlakozásra várnak, vagy egyszerűen sok idejük van az első programig, netán lebonyolítanának egy üzleti tárgyalást. Éppen ezért a külföldre vagy külföldről utazók nemcsak az indulás, hanem a tényleges érkezést követő két órában is élvezhetik az üzleti váróterem szolgáltatásait.

Forrás:

https://www.mavcsoport.hu/mav-start/nemzetkozi-utazas/uzleti-varoterem

Kiemelt kép forrása: mavcsoport.hu