Ország- vagy Pest vármegyebérleted vedd a Simple appal!

Március 1-jétől elérhetőek az új típusú Pest vármegye- és országbérletek a Simple alkalmazásban, amelyekkel egyszerűbben és kényelmesebben utazhatsz városodban és az ország több pontján is.

Vásárold meg akár az új típusú havi Pest vármegye- vagy országbérletedet a Simple appal, regisztrálj és nyerj!
A Játék időtartama: 2024.03.06-2024.04.19.
Sorsolás: 2024. április 30. 14:00 óra
Játékszabályzat
Nyeremények:
🎁4 db SAMSUNG Galaxy Buds Pro Bluetooth fülhallgató
🎁GARMIN Venu 2 Plus okosóra
>> Itt regisztrálhatsz a Nyereményjátékba <<

Hol érhető el a Simple appban az országbérlet és a Pest vármegyebérlet?
A BKK Mobiljegy kártya mögött, Jegyvásárlás/Budapest BKK/Havi és félhavi bérletek menüpontban.  

Milyen járatokon érvényes az országbérlet Budapesten és Pest vármegyében?   2024. március 1-jétől az országbérlet érvényes a vonatokon, héveken, metrókon, villamosokon, helyközi és helyi buszokon és trolikon.

Milyen járatokon érvényes a Budapest-bérlet?
A Budapest-bérlet érvényes minden vonaton, a héveken, a buszokon, valamint a metrókon, villamosokon, de csak Budapest határain belül. Ha rendszeresen átutazol Budapest határán, inkább a Pest vármegye- vagy az országbérletet válaszd!  

Városon belüli, helyi járatokon is érvényes a vármegye- és országbérlet?  
2024. március 1-jétől az alábbi városok helyi járatain érvényes a 30 napos vármegye- és országbérlet: Budapest, Esztergom, Zalaegerszeg. Más városok esetében a helyi közlekedésben az országbérlet és a vármegyebérlet nem érvényes. Amennyiben egy-egy helyközi autóbuszjáratnak vagy vonatnak a település közigazgatási határán belül több megállóhelye is van, úgy a vármegye- és országbérletekkel e megállók között is lehet utazni. Az InterCity vonatok 2. osztálya esetében Budapest határain belüli állomások és megállóhelyek között a vármegyebérlet is érvényes, az országbérlet mellé sem szükséges helyjegyet váltani.

A többi vármegyére hol tudok bérletet vásárolni?

A Simple alkalmazásban egyelőre csak a havi Országbérlet és Pest vármegyebérlet érhető el. További információkért látogass el az ujtarifa.hu vagy a simple.hu weboldalra.


>> Mobiljegy vásárlás a Simple appban <<